Snabba Lån

Det finns väldigt många företag som erbjuder snabba lån i Sverige. Därför är det bra att kolla upp mer än ett företag innan man bestämmer sig för var man ska låna.

För att kunna låna via SMS måste abonnemanget på mobiltelefonen man söker med vara personligt. Stämmer inte uppgifterna överens nekas man lån. Det går heller inte att låna om man har ett dolt eller skyddat nummer.

Trots att företagen erbjuder i stort sätt samma tjänst – att låna pengar snabbt och enkelt – kan det skilja sig från varandra en hel del. Det går att låna olika summor på olika företag, och man har olika lång tid på sig att betala tillbaka lånet.

Räntorna kan variera kraftigt, och vissa av företagen tar betalt för att man ens ska ansöka om lån. Det spelar ingen roll om man inte beviljas lånet. När man väl har beviljats lån kan återbetalningsperioden variera på allt från 15 till nästan 60 dagar.

Hos en del av de företag som erbjuder snabblån är det okej att ha betalningsanmärkningar, men det är inte alla med betalningsanmärkningar som blir beviljade lån. Det beror på hur den sökandes ekonomiska situation ser ut i övrigt. Utöver detta finns det företag som har krav på en viss årsinkomst för att man ska beviljas ett lån. Det görs alltid kreditupplysning när man ansöker om lån.

Åldern för hur gammal man måste vara varierar även den mellan de olika företagen. Hos vissa behöver man bara vara 18 år gammal, medan man hos vissa måste man vara över 21 år gammal för att få ta ett lån. Vissa företag har även en övre gräns för hur gammal man får vara för att teckna ett lån. Den övre åldersgränsen är inte lika vanlig, och varierar mellan de företag som har det som villkor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
This entry was posted in Artiklar and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.